Magunkról

Gravirage

(ejtsd:gravirázs) a 'grafo' és 'virage' szavakból képzett mozaikszó. A grafo jelentése: írás. A virage egy nyomdatechnikai módszer, mely során a fekete-fehér képet utólagosan töltik fel színekkel.

Igen sokáig ezzel az eljárással készültek a színes filmek, ahol is a filmfestő műhelyek mesterei képkockáról-képkockára haladva színezték ki a kópiákat, ezzel szemünk elé tárva egy olyan világot, mely azelőtt láthatatlan és elérhetetlen volt.

 

Számunkra is több a kézírás annál, mintsem egy fehér papírlap, rajta fekete betűkkel. Képesek vagyunk a sorok mögé látni, lehántani a lényegtelent a lényegesről, és felszínre hozni mindazon tartalmakat, melyek újszerű és sokszínű megoldást jelentenek a hozzánk fordulók számára problémáik megoldásában. Ez a Gravirage.

Kánn Krisztina

1973-ban születtem Enyingen.

Végzettségemet tekintve elsőként a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen végeztem, mint Munkavállalási Tanácsadó. Ezt követően T-csoport vezetői oklevelet, majd a Nemzetvédelmi Egyetemen Írásanalitikai Szaktanácsadó diplomát szereztem - utóbbit személyes példaképeim, és egyben a szakma legnagyobbjaival  és - tól tanulva  - ami jelenleg Magyarországon a legmagasabb államilag elismert és megszerezhető fokozat az írásvizsgálat területén, s mellyel jelenleg Európában 22 fő rendelkezik.

 

Kutatási témám  a kompetenciák vizsgálatán alapuló rezonometriai írásvizsgálat volt, a tehetséggondozásra (talent management) és a vezető kiválasztásra koncentrálva, multinacionális környezetben.

 

14 éve dolgozom HR területen, ezen belül 6 éve oktatásra, szervezetfejlesztésre szakosodva. Munkám során számtalan humándiagnosztikai eszközzel találkoztam, tapasztalva azok hatékonyságát és hiányosságait is.

 

Éppen ezen tapasztalatok hatására kezdtem el kutatni egy olyan új  eszköz után, mely a hagyományos személyiségvizsgáló, illetve kompetencia alapú módszerek hatékonyságával,  ugyanakkor kevésbé időigényes formában, költség—és erőforrás kímélő, és nem becsapható (!) módon ad választ a kérdéseimre.

Számomra az Írásanalitika lett A VÁLASZ.

 

A szakmán túl:

Boldog családban élek férjemmel és kislányunkkal, két kutyus közvetlen, és egy cica közvetett társaságában.

Domján Mónika

1974-ben születtem Budapesten.

Pszichológus vagyok, az ELTÉ-n végeztem 1997-ben, majd munka- és szervezet szakpszichológussá „avanzsáltam” 1999-ben.

E minőségemben 8 évet töltöttem egy magyar gyógyszeripari nagyvállalat emberi erőforrás-területén. Érdeklődésem közben egyre inkább a készség- és személyiségfejlesztés felé fordult.

2005 óta dolgozom trénerként, szervezetfejlesztőként és személyes tanácsadóként, és ezzel párhuzamosan elkezdtem felfedezni a lélektan határterületeit.

 

Az írásanalitika feltáró módszeréhez kapcsolódóan végzek személyes életvezetési tanácsadást.

Speciális tanácsadói területeim a párkapcsolati problémák és a hivatásbeli elakadások, dilemmák. Elsősorban azokban a kiélezett krízishelyzetekben tudok hathatós, fókuszált támogatást adni, amikor az illető már nem térhet ki a változás elől, ugyanakkor nem tudja, merre induljon, vagy fél az első lépés megtételétől.

Íráselemzés, Grafológia, Írásanalitika, Pszichológia felsőfokon

Gravirage: íráselemzés, grafológia, grafoterápia, rezonometria, pszichológia felsőfokon

Íráselemző, írásanalitikus, pszichológus

 

 

 

 

 

 

 

 

Kánn Krisztina, írásanalitikus, íráselemző szaktanácsadó

            Kánn Krisztina

Írásanalitikus szaktanácsadó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domján Mónika pszichológus, személyes tanácsadó,íráselemző

          Domján Mónika

Pszichológus, személyes tanácsadó